Word lid

Als je lid wordt van de coöperatie kun je meedoen aan onze zonnestroomprojecten. Daarnaast werk je mee aan de realisatie, praat je en beslis je mee waar de Duurzame Energie Coöperatie zich op moet richten. Willen we voor windmolens gaan? Zonnevelden of een combinatie? En/of gaan we aan de slag met duurzame wartme? Waar kan het en wat is realistisch? Iedereen mag aan het woord komen, alle meningen tellen. Bepaal samen met ons het beleid van de coöperatie.

Als je in een zonnestroomproject op een groot dak investeert doe je dat samen met anderen uit jouw buurt. Je verdeelt de kosten én de opbrengsten!  Het rendement is meer dan wanneer je je geld op een gewone spaarrekening zet. 

Het lidmaatschap kost € 12 per jaar.

Als je het formulier invult krijg je van ons een automatische bedankmail. Vervolgens ontvang je van ons een Tikkie voor de contributie. We vragen je vriendelijk het bedrag over te maken. Mocht je de bedankmail niet in je normale mailbox hebben, kijk dan ook  in de spambox. Zit hij daar ook niet in, mail ons dan op vraag at decz punt nl.

 

 

Voornaam*
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoon*
E-mail*
Ik accepteer dat ik me hierbij aanmeld als lid van DECZ voor € 12 per jaar en dat ik per e-mail op de hoogte word gehouden.*