Meedoen

Als jij graag je steentje bijdraagt aan het opwekken van schone energie, zijn er verschillende mogelijkheden hoe je dat samen met ons kunt doen.

 

Meedoen

Als jij graag je steentje bijdraagt aan het opwekken van schone energie, zijn er verschillende mogelijkheden hoe je dat samen met ons kunt doen.

 

Word lid

Word lid en participeer in onze projecten. Werk mee aan de realisatie, praat en beslis mee over waar we onze aandacht op gaan richten. Willen we wind en/of zonne-energie of duurzame warmte? En waar ? Wat is realistisch? We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en nodigen je uit voor de Algemene Ledenvergadering die we elk jaar minstens een keer organiseren. Je betaalt € 12 per jaar.

Word vrijwilliger

Word vrijwilliger: de Duurzame Energie Coöperatie Zeist groeit. We hebben nu enkele projecten en zijn met veel mooie ontwikkelingen bezig rondom het lokaal opwekken van schone energie. Veel van wat we doen gebeurt door vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Op dit moment zijn we op zoek naar: een bestuurslid, projectmedewerkers voor  o.a. ‘Zon op Dak’ en iemand die kan helpen met de financiële administratie. Kijk op deze pagina naar de verschillende vacatures.

 

Deelnemen aan projecten

Wil je energie opwekken met zonnepanelen, maar heb je zelf geen geschikt dak of zie je het gedoe met de techniek niet zitten, dan kun je participeren in onze collectieve zonnestroom projecten waar energie opgewekt wordt op grote daken in Zeist. Dan lever je een directe bijdrage aan het lokaal opwekken van duurzame energie en aan een energie-neutrale gemeente Zeist in 2030! Je investeert in een lokale energie-installatie en profiteert van de opbrengsten uit de stroomverkoop. Je moet dan wel eerst lid worden!  

Dak beschikbaar stellen

Stel je dak beschikbaar: Heb jij een heel groot dak voor een zonnestroomproject (minimaal 150 zonnepanelen) en wil je ontzorgd worden van alle technische, administratieve en uitvoerende werkzaamheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je precies hoe het werkt.