Informatieavond onderzoeksboring maandag 22 april van 19-21 uur

Op maandag 22 april organiseert EBN een informatieavond over het mogelijke tijdelijke aardwarmteonderzoek nabij woonwijk Brugakker in Zeist. Tijdens deze avond kun je op elk moment binnenlopen. EBN informeert bewoners, bedrijven en geïnteresseerden graag over het voornemen voor een tijdelijke onderzoeksboring en beantwoorden vragen die er zijn.

Er zijn diverse specialisten aanwezig, zoals geologen,  mensen met boorervaring en mensen die meer over het vergunningentraject kunnen vertellen. De grondeigenaar van de locatie waar EBN de eerste onderzoeksboring heeft gedaan (in gemeente Ouder-Amstel) is ook aanwezig. Tevens zijn er mensen van gemeente De Bilt, gemeente Zeist en Duurzame Energie Coöperatie Zeist aanwezig. Het doel van de onderzoeksboring is om de kansen van aardwarmte voor deze regio in kaart te brengen.

  • Wanneer:        Maandagavond 22 april
  • Tijdstip:           19:00 – 21:00 uur
  • Locatie:           Lab Lou, Weteringlaan 1, 3732 HZ, De Bilt | LAB LOU

Aanmelden
Meld je s.v.p. aan door een mail te sturen naar info@scanaardwarmte.nl. Dan kan EBN de bezetting aanpassen op het aantal aanmeldingen. Tijdens deze avond kun je op elk moment binnenlopen. Kijk voor meer informatie vast bij  veelgestelde vragen.