Al lid en interesse om te investeren?

Leuk dat je ons meehelpt om zoveel mogelijk energie lokaal op te wekken.

 

Als je op de button klikt kom je op de website van Zonmonitor.  Zonmonitor helpt ons met het uitvoeren van de projecten.

Vul je postcode in, dan kom je op de pagina van Zeist. Daar vind je 2 gele buttons. Als je op de button ‘wachtend op een initiatief’ klikt kan je je gegevens achterlaten. Je staat dan op een algemene inschrijflijst, zodra er een project in zicht komt bij jou in de buurt benaderen we je. Ook als er een project overschreven wordt en je niet bij de gelukkigen hoort, plaatsen we je automatisch op deze lijst.

De inschrijving voor het zonnestroomproject op het dak van boer Aart, is inmiddels afgesloten. De leden op de voorlopige lijst zijn in december 2021 gevraagd hun voorlopige inschrijving voor 31 december 2021 om te zetten naar een definitieve inschrijving, nu alle voorbereidingstappen doorlopen zijn, en we een toekenning vanuit de SCE hebben ontvangen van rvo.nl.

Voer Boer Aart kon je je alleen inschrijven als je in de postcodegebieden 3701, 3702, 3703, 3704, 3705 en 3707 zou wonen.