Al lid en interesse om te investeren?

Leuk dat je ons meehelpt om zoveel mogelijk energie lokaal op te wekken.

 

Als je op de button klikt kom je op de website van Zon op Nederland. Zon op Nederland helpt ons met het uitvoeren van de projecten.

Vul je postcode in, dan kom je op de pagina van Zeist. Daar vind je 2 gele buttons. Als je op de button ‘wachtend op een initiatief’ klikt kan je je gegevens achterlaten. Je staat dan op een algemene inschrijflijst, zodra er een project in zicht komt bij jou in de buurt benaderen we je. Ook als er een project overschreven wordt en je niet bij de gelukkigen hoort, plaatsen we je automatisch op deze lijst

De andere gele button is de inschrijving voor het zonnestroomproject op het dak van boer Aart, aan de Vinkenbuurt te Zeist. Geef aan in hoeveel certificaten je geïnteresseerd bent. Dit is een voorlopige inschrijflijst. Als alle stappen doorlopen zijn, belangrijk hierbij is de formele bevestiging van de zonnestroomsubsidie, maken we het project definitief. We komen bij je terug met alle details en vragen je om een finaal akkoord. We reserveren dus de panelen voor je! Ga ervan uit dat een certificaat ongeveer tussen de EUR 325 en EUR 375 kost.

Je kunt je alleen inschrijven als je in de postcodegebieden 3701, 3702, 3703, 3704, 3705 en 3707 woont.